Adamson

Het Canadese bedrijf Adamson Systems Engineering ontwikkelt en maakt een complete lijn van superieure, technisch vooruitstrevende, luidsprekerproducten voor de professionele markt voor zowel live toepassingen evenals vaste installaties.
Adamson is een van de zeer weinige bedrijven die de principes voor een “True Line Source Array” uiterst succesvol heeft weten te ontwikkelen en toe te passen, waardoor hun producten nu op wereldschaal gebruikt worden
Volgens de filosofie van het bedrijf worden, alle componenten van een Adamson luidspreker in de eigen fabriek ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Dit nauwgezette vakmanschap en oog voor detail laat zien hoe serieus zij over de producten denken. Adamson’s constante zoektocht naar perfectie heeft geleidt tot de publicatie van een aantal belangrijke patenten betreffende belangrijke luidsprekertechnologieën. Vanuit deze gepatenteerde principes kwamen onder andere de Sound Chambers, de innovatieve rigging en kastontwerpen die een nieuwe standaard in de wereld hebben gezet.
Daarnaast is Adamson toonaangevend in de ontwikkeling,  productie en toepassing van Kevlar® luidsprekers, welke diverse eigenschappen hebben die vele malen beter zijn dan traditionele luidsprekers.
Het voortdurende succes in het overbrengen van deze baanbrekende technologieën naar de eindgebruiker heeft er voor gezorgd dat de naam Adamson gelijk staat aan onderscheid en perfectie.

 
 

Logo